Om Oss

© Vintagebutiken 2019

Shop@vintagebutiken.se

Alltid 49 kr i frakt, oavsett storlek!

Om Vintagebutiken

Vårt stora intresse för vintage och hållbart mode startade i samma stund som vi klev upp på butikens gamla vind och upptäckte en skatt av svensk textilkonfektion. Vi blev tagna av dess historia, kvalité, mönster, färger och former. Allt var så välskräddat och vackert! 


Vintagebutikens lager kommer från en dambutik som funnits i släkten sedan 1946. Under årens lopp har unika, tidsenliga, speciella kläder hängts undan på en stor vind. Där har det likt ett årgångsvin fått mogna tills vi idag plockar fram dem till dig som är stilmedveten, modeintresserad och till dig som söker kläder som passar till din egna personliga stil.

Här hittar du oanvänd vintage från många svenska och nordiska märken som Hettermarks, Cewo, Wettergens, Dorothea Hertzberg, Petri m.fl.


Under årens lopp har intresset för vintage, hållbarhet och återanvändning växt sig starkare, så om det dyker upp något från second hand när det gäller kläder och inredning kan det hända att vi köper in det och lägger upp det här på vår hemsida. Vi anger då alltid att det är secondhand och i vilket skick det är på varan.


Alla varor du hittar här är oanvända, d.v.s. ”First hand Vintage”, om inget annat anges.

 

Att handla

 

3-5 dagar leveranstid

Alltid 49 kr frakt

 

Köpvillkor

Om oss

 

Vintagebutiken har sedan starten haft målet att leverera oanvända, unika vintagekläder av hög kvalitet.