Om Oss

Om Vintagebutiken

Shop@vintagebutiken.se

Alltid 49 kr i frakt, oavsett storlek!

 

 

 

När vi gick upp på butikens gamla lager fann vi en skatt av gamla vintageklänningar, kappor, jackor, byxor, kjolar, nylonstrumpor, korsetter, ja allt som hör till en butik för damer. Där hängde rader med kläder och allt var vintage. Till saken hör dessutom att det inte var frågan om second hand utan First hand Vintage. Alltså unika oanvända kläder från 40-50-60-70-80-talet, ett fantastiskt lager med det bästa som går att hitta när det gäller vintagekläder.

 

Vi får ofta frågor av typen, var hittar ni alla vintagekläder? Alla era fina plagg som är vintage måste väl ta slut? Hur har ni hittat alla oanvända vintageklänningar? Har ni mer oanvänd vintage än det som finns på er hemsida? Frågorna är många, vi skall försöka svara på några av frågorna här.

 

Vintagebutikens lager kommer från en butik som har varit i släkten sedan 1946. Under årens lopp har unika, roliga och speciella kläder hängts undan på en stor vind. Där har det likt ett årgångsvin fått mogna.. Här hittar du oanvänd vintage ofta från svenska märken som Hettemarks, Cewo, Wettergrens , Dorothea Hertzberg, Petri mfl.